mandag 22. oktober 2012

Seks uker

Idag er valpene 6 uker og tenk nå er det bare 2 uker til de første går ut. Igår hadde de en meget begivenhetsrik dag. De fikk lov til å være mye ute pga finværet og mildt. Hver gang de våknet skyndte vi oss å få de ut slik at de fikk mye ros når de gjorde fra seg ute. Det ble gjort 7 mils fremskritt på den fronten igår!
De leker og sjauer  med hverandre, katten og de voksne og pga all aktivitet var de glupske i matveien igår . Rosa båndet spiste så han fikk vondt så vondt i magen slik at han måtte bæres på armen og strykes litt for at det skulle gi seg. Visse ting er akkurat som hos små babyer.
Valpene fikk også sin 3 ormekur igår
Dagen idag startet kl 07 og da sprintet jeg opp så de fikk tisse ute. Det gikk greit med 4 stk  som en rakk og få ut.  Valpene er gode på beina nå så de følger meg greit ut nå. Nå er det så virkelig gøy å være sammen med valpene og å se mere av personlighetene deres
Dataen min gikk i stykker og derfor har det vært litt vanskelig med opdateringer. Dette er via ipaden og derfor ingen bilder. Skal reise innom jobb å se om jeg kan få lagt ut bilder ikveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar